Elegánsabb kiadást kapott az Amazfit GTR 4

Rozsdamentes acél és kerámia tokozás, valamint vezeték nélküli töltés a limitált változatban.

Meglepetésszerűen új órát jelentett be az Amazfit. Pontosabban egy már piacon levő órájának új, limitált kiadását, Amazfit GTR 4 Limited Edition néven. A karóra a GTR 4-es elit változataként hirdeti magát, megjelenésében pedig szofisztikáltabb, a GTR 3 Próra hasonlító: a tokozás felső része rozsdamentes acélból van (316L), alja megerősített üvegkerámia, a sportgombot és a koronát pedig két klasszikusabb megjelenésű gomb váltja, melyek közül az alsó egyszerű nyomógomb, a felső pedig tekerhető digitális korona. Az óratok mérete 46,5 x 46,5 x 11,2 milliméter, a 22 mm-es fluoroelasztomer szíj nélkül pedig 49 grammot nyom.

Így néz ki a GTR 4 Limited EditionÍgy néz ki a GTR 4 Limited EditionÍgy néz ki a GTR 4 Limited Edition Így néz ki a GTR 4 Limited Edition (forrás: Amazfit) [+]

A kijelző maradt a már ismert 1,43 hüvelykes AMOLED érintőpanel, az óra csukló felőli oldalán pedig maradt a BioTracker 4.0 PPG szenzor a pulzusfigyeléshez és egyéb egészségügyi funkciókhoz. Az új kiadás ezen felül bőrhőmérsékletet is képes mérni. Az alulsó oldalon található még a töltőfelület is, mellyel kapcsolatban újdonság, hogy a pogo csatlakozós megoldás helyett mágneses vezeték nélküli töltéssel lehet az óra 475 mAh-s telepét újratölteni. Arról nincs információ az Amazfit oldalán, hogy Qi töltőt támogat-e az eszköz, üzemidő terén viszont 14 napot ígérnek átlagos használat mellett.


(forrás: Amazfit) [+]

Maradt a kétsávos GPS, a Wi-Fi, a Bluetooth 5.0, valamint az Android (minimum 7) és iOS (min. 12.0) támogatás, az óra maga Zepp OS 2.0-t futtat, így telepíthetők rá programok is a mobilos Zepp applikáción keresztül. Adott a 150 sportmód monitorozása, az 5 ATM vízállóság, a gyorsulásmérő, giroszkóp, iránytű, barométer és akár a navigáció is. A limitált kiadás valamivel drágábban, 250 amerikai dollárért nyit, ez 85 ezer forintnak felel meg, miközben az alapmodell GTR 4 már 70 ezer forintos áron beszerezhető.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés