Elejtették a Mix Fold 3-at

Jobban bírja az esést nyitva, mint csukva? Hamarosan kiderül

Nem bír leállni a Xiaomi a Mix Fold 3 előzeteseivel, ami érthető, mert szeretné a rivális Galaxy Z Fold5 vásárlóit elhappolni, márpedig az idei Samsung hajlíthatók igencsak kapósak, úgyhogy nem lesz könnyű feladat.

(forrás: Weibo) [+]

Vannak mindenesetre trükkök a Mix Fold 3 tarsolyában: ilyen a 4,93 mm-es csökkenő vastagság nyitva, 9,8 milliméterrel csukva, amivel sikerül a Mix Fold 2 11,2 millimétere és a rekordtartó Honor Magic V2 9,9 millimétere alá menni. A kamerasziget hozzászámolása nélkül persze.

A rozsdamentes acél és karbon kerámia elemek még szívósabb zsanért ígérnek 45 és 135 fok közötti, köztes nyitás esetében stabilan megállva, és még leejtős videó is érkezett, épp csak a landolást tartja vissza a Xiaomi az augusztus 14-ei startig. Azért meg merjük tippelni, hogy nem darabokra törés lesz a vége.

További képek tömkelege érkezett a napokban, nehogy bárki más foldable-t akarjon vásárolni a hétfői bemutatóig – a Mix Fold 3 viszont csak akkor lehet a Z Fold5 méltó ellenfele, ha ugyanazokon a piacokon is forgalomba kerül, ahol a Samsung hajlíthatói.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés