Elfeledett Nokia érkezhet a magyar boltokba

A G400 5G fél éve, a CES-en hallatott magáról, azóta viszont semmi – egészen mostanáig.

A kezdeti lendület után megtorpant a HMD-érás Nokia telefonok menetelése, ami nem csoda, mert olyan árcédula került rájuk, mintha az eredeti finn márka szakértelme állna mögöttük, ennek hiányában viszont az ár/érték bajnok ajánlatok elmaradtak, a csúcskategóriában a Nokia pedig elhasalt.

Éppen ezért volt ígéretes az év eleji CES, ahol mindjárt négy Nokia logót viselő telefon bemutatkozott, élükön a G400 5G-vel, és a 120 Hz-es panel is jól hangozott az adók előtt 240 dolláros ár mellett, amiből könnyen lehet 240 euró ideérve (96 ezer forint).

Ám a G400 5G nem ért hónapokig sehova – egészen mostanáig, és bár még mindig nem kezdődött el az értékesítése és a termékoldalt sem élesítették, a felhasználói kézikönyv olvasható a magyar változatot is beleértve. Mondjuk minden tételt nem sikerült lefordítani... A PDF fájl elérhetősége mindenesetre küszöbön lévő megjelenést vetít előre, és végre kiderülhet a telefon minden apró titka – az egyik Snapdragon 480 Plus 5G chip lehet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

  • Frissítve! Négy új Nokia mutatkozott be a CES-en

    A G és C széria modelljei első körben az USA-ban lépnek piacra, de a későbbiekben valószínűleg máshol is elérhetők lesznek. Bár a G100-at jobb lenne csendben visszavonni.

  • Nokia G10 és G20 - hibás gének

    A G széria első két modellje ismét nem egy erős ajánlat, bár a legalsó árkategóriában nincs nagy tolongás, úgyhogy a G10-nek még lehet esélye.

  • Nokia X10 - csak a száma új

    Az új modellszámozás bevezetése utáni egyik első Nokia jutott el hozzánk, amiben semmi más meglepetés nincs.

Hirdetés