Elindult a Prémium Tagsági Rendszer!

Mit nyújtunk a prémium tagjainknak?

A csomag egyik legfőbb eleme a teljes reklámmentesség a lapcsalád teljes felületén, azonban a fórumozók biztosan örülni fognak az ignore funkciónak, mellyel a számukra zavaró felhasználók hozzászólásait onnantól a fórumban nem fogják látni (természetesen az Adminisztrátorokat nem lehet ignorálni, hiszen akkor például a kéréseik, információik sem látszanának), az elgépelésre háklis fórumozók pedig a fórumos hozzászólásokat 5 helyett 15 percig tudják szerkeszteni.

A hardveraprós üzletelők biztosan örülni fognak a korlátlan számban írható privát üzenetnek, aki pedig feledékenyebb, az annak, hogy a privát üzenetek mindaddig szerkeszthetőek, amíg a címzett el nem olvassa! Nem utolsósorban pedig a privát üzenetek a fórumról történt kitiltás ideje alatt is elérhetőek!

A fórumos képfeltöltésnél is sok a bővítés és kényelmi funkció:

  • 10 MB helyett 50 MB tárhely (ez is 30 naponta újul meg)
  • 3 MB helyett 10 MB-os, a 8 Mpx helyett pedig 64 Mpx a maximális feltölthető képméret
  • Full HD felbontás mellett akár 8 Mpx-es tárolt képméret
  • PNG formátum esetén is elérhető mindez
  • JPG képek esetében az alapnál jobb, 90%-os tömörítési minőség

Nehezen forintosítható a rendszer indulásakor, de ha a Prémium Tagsági Rendszer komoly, stabil bevételi forrást jelent majd a lapcsaládnak, az természetesen további fejlesztéseket hoz mind tartalmilag, mind technikailag!

Mennyibe kerül?

Igyekeztünk abszolút fájdalommentes árat belőni. A még mindig kedvezményes ár havi 390 Ft bankkártyával, éves tagságival, de lehetőség van 3 és 6 hónapos előfizetésre is, némileg magasabb havi ár mellett. PayPallel a szolgáltató magasabb díjai miatt sajnos kicsit mindig több, SMS-sel pedig a szolgáltató több mint 50%-os tarifája miatt nem is lehet fizetni.

Tetszik, sietek :), előfizetek!


Az elmúlt években sokszor felmerült már a közösség igazán lelkes tagjaiban, hogy ők akár havi szinten is támogatnák a Mobilarénát, ha az gyorsabb szervert, több napsütést, könnyebb életet és kiürülhetetlen söröskorsót jelentene. Sima Donate gombot sosem akartunk, ez a javaslatunk helyette.

Már csak azért is, mert jól látszik, hogy amilyen ütemben falja fel az online reklámpiacot a Google és a Facebook, pár év múlva egy-egy nagyobb oldal vagy az ehhez hasonló funkciókból él meg, vagy sehogy. Ha úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd a hibáktól közel sem mentes, de netes idővel mérve mégiscsak ősi, kultikus hazai kisvállalkozásunkat, itt az alkalom, pár kattintással közösségileg finanszírozhatod azt a szolgáltatást, amit használsz, szeretsz!

Mit hozhat a jövő az előfizetőknek?

A már meglevő prémium funkciókhoz újakat is tervezünk, amelyeket természetesen a meglevő előfizetők is ingyen és külön kérés nélkül megkapnak!
A stáb