Elindult a Vodafone 3G

A mai napon a Vodafone is teljeskörű 3G szolgáltatást indított. Ezzel egyidőben új készülékek kaphatóak, változik a WAP díjszabás, új internetes és multimédiás csomag is kapható lesz.
A Vodafone jelelneg szinte 100%-os budapesti lefedettséget tud felmutatni, illetve sok helyen már az agglomerációban is működik az új generációs hálózat. A mai napon megváltozik a Live! felépítése is, hiszen a 3G elindulásával rengeteg új szolgáltatás válik elérhetővé.


Budapest és környéke

 

Magyarország legnagyobb online zeneáruháza található meg a zeneletöltéseknél, az MP3 formátumú dalok között válogathat az érdeklődő, ám fontos tudni, hogy letöltés után ezek csengőhangként nem használhatóak.
A mobil TV szolgáltatás jelenleg az RTL Klub, a Hír TV, a Fashion TV és a Chilli TV csatornák mellett egy erotikus adást is tartalmaz. Díjazása napi szintű, a felnőtteknek szóló adást nem tartalmazó csomag ára 399 Ft/nap.
A szolgáltató egységesen bruttó 78 forintos percenkénti áron kínálja a videótelefonálás minden időben, minden hazai hálózatra. Megváltozott a WAP díjsazbás is, erről már adtunk hírt, amely itt olvasható.
Két új multimédiás csomagot vezet be a Vodafone Multimédia Mini és Multimédia Maxi néven. Ezek meglévő előfizetések mellé is rendelhetőek és az új szolgáltatásokból összegyúrt halmazocskát képeznek kedvezőbb díjért, mintha azokat külön-külön vennénk igénybe. A kisebb csomag 10 perc hálózaton belüli videotelefonálást, 1000 forintos Live! letöltést és 50 MB WAP forgalmat tartalmaz 1650 forintért, a Maxi csomag 30 perc videohívást, 1500 forintos letöltési lehetőséget, 50 MB WAP és internethasználatot, valamint 10 napnyi tévézést foglal magában 2850 forintos havídjért cserébe. Ezekkel a csomagokkal a jelenlegi tarifáit is kombinálja a szolgáltató, a Vodafone Tirpla Multimédia a kisebb csomag és a jelenlegi Tripla tarifa együttesét jelenti havi 3990 forintos áron, míg a Vodafone 200 Multimédia a 200-as tarifacsomag és a Maxi ötvözetéből született, díja havonta 6000 forint.
Három új készülékkel indul az értékesítés, a Sharp SH550 2 év hűséggel 25980 forintba, kártyás csomagban 44970 forintba kerül, a Motorola V3x előfizetéssel 42990 forint, Vitamax csomagban 61970 forintos áron kapható, míg a Samsung Z540 hűségnyilatkozattal 77970 forintot kóstál, kártyásan pedig 96990 forintot kell érte fizetni.
További információk a www.vodafone.hu/3g oldalon érhetőek el.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés