Elnézést kért az LG egy roppant ízléstelen TikTok videóért

A szóban forgó klipben egy idős férfi fiatal, rövid szoknyást nőt fotóz hátulról, engedély nélkül, dupla képernyős LG telefonnal. Nem túl sikeres reklám.

Belefutott pár gyártó az évek folyamán vitatható vagy szimplán ízléstelen reklámklipekbe, illetve az általuk kiváltott népharagba, az LG lengyel részlege ugyanakkor mintha direkt szaladt volna házhoz a pofonért egy TikTok videóval, amelyben egy perverz öregúr alulról fotóz egy lépcsőn felszaladó, fiatal szoknyás lányt, természetesen engedély nélkül. Miután kérdőre vonják, a lány a dupla lépernyős LG telefonon csak a férfi önfotóit találja meg, ezért elnézést kér, nem tudva a telefon egyidejű elő- és hátlapi fotós képességeiről. A férfi a klip végén diadalittasan találja meg a galériában a lány képeit.

Nehéz elképzelni, hogy a videó kitalálója ne számolt volna az internet együttes és jogos haragjával, ahogy a PhoneArena fogalmaz: a dupla képernyős LG készüléket ijesztő perverzzel reklámozva, a gyártó pedig gyorsan bocsánatkérésre kényszerült, íme: „Az LG Lengyelország egyik nemrég közzétett videója nem követte a közösségi platformokon elfogadott jóváhagyási folyamatot, és nem felel meg az LG Electronics elveinek, illetve szabályainak, ezért eltávolítottuk. Elnézést kérünk ennek a félresikerült videónak bármilyen sértő hatásáért. Törekszünk arra, hogy ilyen sajnálatos eseményekre a jövőben ne kerüljön sor.”

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv

    Elsősorban zeneileg kiemelkedő az LG csúcsmodellje, de a többi összetevő kapcsán sincs panasz, ráadásul ehhez is jár(hat) másodlagos kijelző.

  • LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára

    Az LG első Dual Screen képes készüléke nem sokat ad hozzá a G8X felhasználói élményéhez, viszont van benne 5G.

  • LG G8X - kettőn áll a vásár

    Mióta az LG mobilos részlege már nem megkerülhetetlen szereplő a piacon, a koreai cég egyre inkább teret enged a kísérletezésnek. A G8X és a másodlagos kijelző is jó példa erre.

Hirdetés