Élő képeken az Ascend Mate 7

Alig hogy a Huawei egy hivatalos beharangozót tett közzé a szeptemberben érkező újdonságáról, máris élő képeken bukkant fel a készülék. Az Ascend Mate 7 néven emlegetett masina korábban már a TENAA, azaz a kínai hírközlési hatóság jóváhagyását is megkapta, most pedig szinte teljes mértékben megcsodálható, köszönhetően a távol-keleti Weibo oldalnak.

Huawei Ascend Mate 7 előlap Huawei Ascend Mate 7 hátlap

A Mate 7 a sorozat harmadik tagja, ám amíg az elődmodellek inkább csak a középkategóriában próbáltak szerencsét, addig a család legújabb jövevénye a felsőbb szegmenst erősíti. A 6 hüvelykes, 1080 x 1920 pixel felbontású kijelző meghajtásáért a saját gyártású Kirin 920 chipset felelhet, amiben többek között egy nyolcmagos processzor és egy Mali-T625MP4 grafikus gyorsító is megtalálható. A kütyü hátuljára – a HTC One Maxhoz hasonlóan – egy ujjlenyomat-olvasót is szereltek, kérdés, hogy ez milyen hatékonysággal fog majd működni. A hivatalos leleplezésre a már oly sokat emlegetett IFA kiálláson kerül sor.

Előzmények

  • Huawei Ascend G750 - óriások kora

    A kínai gyártó újdonsága hatalmas kijelzővel, két SIM kezelésének lehetőségével, valamint nyolcmagos processzorral támad, mindemellett jól is néz ki.

  • Huawei Ascend P7 - fél milliméterben sok új funkció

    A P6-ból három milliónyi talált gazdára. Az utód többet tud, erősebb, értelemszerűen ettől is komoly sikereket vár a gyártó, ami leginkább az árazáson fog múlni.

  • Huawei Ascend P6 - hatásos hatos

    Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.

  • Huawei Ascend G510 - árapály

    A kínai gyátó újdonságát most mutatták be itthon, nagy IPS kijelző, átszabott, izgalmas kezelőfelület, de kicsit lassú sebesség jellemzi, ám sikere az árazásától függ igazán.

Hirdetés