Élőképen a Note20 Ultra

Költözik az S Pen és az FCC-nél is megfordult a Samsung megtollasodott szériája.

Nincs jobb bizonyíték a közelgő bemutatóra a kém- és képanyagok gyors elszaporodásánál, és mivel már tudjuk, hogy a Galaxy Note20 família (további két hajlítható képernyős ketyerével) augusztus 5-én érkezik, nem nagyon tartják vissza a szivárogtatók információmorzsáikat.


(forrás: Jimmy Is Promo) [+]

A Jimmy Is Promo Twitter-csatorna hozzájutott néhány Note20 Ultra képhez, aláhúzva a rendereken már megismert, szögletes formát hátlapi kameranégyessel, három méretes optikával balra és apró lencsével tőlük jobbra.


(forrás: Jimmy Is Promo) [+]

Elöl alighanem a prototípus sorszáma lett letakarva, nehogy kiderüljön, ki nem tartotta magát az aláírt titoktartási nyilatkozathoz, amikor a stylusszal szerelt telefon előtesztelésébe fogott. Sok káva amúgy ezúttal sem lesz a hosszanti oldalakon lekanyarodó panel körül, vagy épp alul-felül.


(forrás: Jimmy Is Promo) [+]

Apró érdekesség: Jimmy szerint az S Pen jobbról az alsó USB-C port baljára költözik, akárcsak a multimédiás hangszóró. Végül a szoftver is előrelép: bár marad az Android 10, a One UI verzió 2.5-es generációval landol augusztusban. A Note20 Ultra ellátogatott egyébként az FCC-hez is a megjelenéshez szükséges engedélyek egy részének begyűjtésére.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés