Előrendelhető a Nexus 9 a Play Áruházból is

A HTC Nexus 9 4:3-as kijelzőjével, billentyűzetes kiegészítőjével és a vártnál magasabb kezdőárával újfajta trendet kíván teremteni: a munkára is befogható androidos táblagépét. Éppen ezért a Google nem aprózta el a hardveres komponenseket: a 8,9 hüvelykes készülék 2048 x 1536 pixeles megjelenítőt, 64 bites NVIDIA Tegra K1 SoC-t és bivalyerős IGP-t kapott (Kepler DX1), 2 gigabájt RAM és 6700 mAh-ás akkumulátor kíséretében.

A Nexus 9 billentyűzetes tokot is kapott

A Nexus 9 mostantól minden olyan régióban előrendelhető a Play Áruházból, ahol a Google forgalmaz eszközöket, így számos európai országban is elő lehet a készüléket jegyezni. A 16 gigabájtos változatért 389 eurót kérnek el, a 32 gigabájtos darab pedig 479 eurórért rendelhető meg a WiFi-s modellekből. A 4G-s változathoz 32 gigabájt belső tárhellyel 559 eurórét lehet hozzájutni. Az előrendelések kiszállítása November 3-án kezdődik meg. A billentyűzetes tok 129 euróért lesz megvásárolható, szállítási dátum egyelőre azonban nem elérhető.

Azóta történt

  • Saját táblagéppel készül a HTC

    A Nexus 9 megtervezését követően a HTC jövőre már saját márkanéven is visszatér a tabletek piacára.

  • Google Nexus 9 - ötödik fokozat

    A Google és a HTC 64 bites referencia-táblagépe komoly előrelépés hardveresen és szoftveresen egyaránt, ám a verziószám mellett az árképzés is felfele változott. Enyhítő körülmények azért vannak.

Előzmények

Hirdetés