Előzetesen a hajlítható Magic V

A független Honor első összecsukható mobilja szűkszavú kedvcsinálót kapott.

December 23-án érkezik a Huawei P50 Pocket, és ez vagy ugyanaz a hajlítható képernyős mobil, mint amit korábban Mate V néven emlegettek, vagy az utóbbi egy másféle, Mate X2-re hasonlító foldable lesz, ergo két termékkel készül a márka. De hogy jön egy Honor hírbe az egykori anyacég? Nos, ahogy a Honor 50 / Nova 9 példája mutatja, egy-egy eszköz (kiváltképp egy hajlítható) teljes termékfejlesztési folyamata sokszor több év, így simán lehet, hogy a most előzetest kapó Magic V még a Huawei égisze alatt került körzővel és vonalzóval papírra, és csak mostanra készült el.

A Honor Magic V hivatalos posztere
A Honor Magic V hivatalos posztere [+]

A hivatalos poszter és szűkszavú közleménye csak annyit ígér: ez lesz az első összecsukható panellel ellátott Honor ketyere, méghozzá a csúcskategóriában, és mindenféle képkiemelő trükkel együtt (lejjebb) sem lehet sokkal többet megtudni a formáról azon túl, hogy szimmetrikus lesz, és a jobb oldalon pillantható meg a hátul kiemelkedő kamerasziget.

Ugyanaz a kép kiemelve
Ugyanaz a kép kiemelve [+]

Nem egyértelmű például, hogy flipes vagy nagyobb, tablet/mobil hibridről van-e szó, bár a rendkívül vékony kivitel miatt esélyesebb a méretesebb darab. Jobbra a sasszeműek az USB-C portot is észrevehetik, és mivel az rövid oldalon szokott lenni, ez újabb célzás a nagyobb képernyőre és a hosszanti oldalon csukható kivitelre. A bemutatódátum egyelőre ismeretlen.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés