Első Sony LT25i teszteredmények

A Sony hatalmas termékpalettával készül az idei évre, mely révén a legalsótól a legfelső szegmensig jelen tud lenni ajánlataival. A magasabb árfekvésű és ezáltal nagyobb nyereséggel kecsegtető készülékek sikere továbbra is kritikus a nehéz helyzetben lévő japán cég számára, hiszen az olcsó okostelefonok piacán túlságosan is erős a verseny ahhoz, hogy mennyiségi eladásokra érdemes lenne apellálni. Az AnTuTu és a NenaMark2 adatbázisában is nemrég felbukkant LT25i „Tsubasa” ennek megfelelően szintén a felső régiókra fókuszál, legalábbis az 720x1280 képpontos HD megjelenítője és 1,5 GHz-es kétmagos Snapdragon S4 processzora alapján erre lehet következtetni. Pletykák szerint a jövevény egyik további érdekessége a kapacitív szenzorok kijelzőbe ágyazása lesz, mely révén a panel és ezzel együtt a teljes készülék is karcsúbb lehet. A Sony LT25i „Tsubasa” premierje a berlini IFA szakkiállítás során várható, mely mellett két-három további készülék is leleplezésre kerül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

  • Exmor RS – fejlett HDR videózáshoz

    A Sony fehér al-képpontot is tartalmazó új szenzora gyengébb fényviszonyok között messze túlmutat a konvencionális Bayer-szűrős megoldásokon.

Előzmények

  • Sony Xperia Neo L - az egyetlen egymagos

    A Sony Xperia Neo L az Xperia PLAY külsejére hajaz, megkapta a szokásos Sony kezelőfelületet, de kissé elszúrták az árazását.

  • Sony Xperia Go - futott még

    Az Xperia Active utódjának tekinthető készülék hardveresen nagyot nőtt, ám a kijelző és az operációs rendszer tekintetében nincs előrelépés.

  • Sony Xperia U - a kis herceg

    Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.

  • Sony Xperia P - fémtestvér

    Az Xperia S kistestvére spéci kijelzővel és alumínium borítással érkezik a boltok polcaira, árban viszont még kissé húzós.

Hirdetés