Élvezhetőnek tűnik az új Lenovo K6 Enjoy

A 2016-os modell frissítése egészen meggyőző képességeket tud felmutatni alsó középkategóriás áron.

A Lenovo kissé elszámolta magát, illetve az árakat, annak idején a K6-tal, pedig csak egy jobb lapkakészleten múlt volna az dolog. Az új modell megegyező néven, de képességeihez mérten sokkal jobb ár/érték aránnyal, modern külsővel és B20-as hálózati támogatással mutatkozott be Kínában. A sztereó hangszórókról viszont nem tudunk. Nyilván jelezték volna, ha maradtak.


[+]

A Lenovo K6 Enjoy 156,4 x 75 x 7,99 milliméteresre nőtt, amibe egy 6,22 hüvelykes, csepp alakú szenzorszigettel rendelkező, 1520 x 720 pixel felbontású IPS panel került. Az akkumulátorkapacitás viszont nem növekedett jelentősen, mindössze 3300 mAh fért bele 5V/2A 10 watt töltési teljesítménnyel. Az ujjlenyomat-olvasó maradt a hátlapon, ami immár plasztik, kamerából viszont lett mindjárt három: egy 12 megapixeles normál, egy 8 megapixeles telés és egy 5 megapixeles mélységérzékelő dolgozik PD autofókusszal és egytünusú, dupla LED segédfénnyel.


[+]

A rendszert a Helio P22 üzemelteti 4 GB operatív memória és 64 vagy 128 GB bővíthető belső tárhely mellett, ebben az esetben viszont le kell mondani egy második nanoSIM bevetéséről. B20-as támogatás van, a WiFi a 802.11ac szabványt is ismeri, a Bluetooth pedig 5.0-s verziószámú. NFC még mindig nincs, de legalább a jack csatlakozót nem hagyták ki és Type-C-re cserélték a töltőcsatlakozót. Android 9-cel mindez 59 ezer forintnak megfelelő jüanba kerül. Nettó.

Azóta történt

Előzmények

  • Lenovo K6 – félrehord a hatlövetű

    Sok minden stimmel a sztereó hangszórós, Full HD-s K6-tal, az árazás viszont nincs összhangban a teljesítménnyel, hiába a fémház és az ujjlenyomat-olvasó.

Hirdetés