Hirdetés

Ennyibe fog kerülni a Xiaomi Mi 9

Nem sok újdonságra számítunk holnap a Xiaomi Mi 9 bemutatóján, főleg, hogy a Xiaomi megosztott nagyjából minden releváns részletet a Twitteren. Noha a tegnap tartott főpróbáról érdemi információ nem szivárgott ki. A Lei Jun vezette próba-sajtótájékoztató mellett azonban már az árak is előkerültek. Illetve az a tény is tisztázódott, hogy a Mi 9 Transparent Edition és a szintén áttetsző hátlappal szerelt, Explorer Edition Battle Angel fantázianevű kiadása két külön dolog eltérő árazással.


A Pricekart képei a Mi 9 Explorer Editionről a galériában keresendők!

A 250 ezer forintos variáns az Explorer Editionre vonatkozik (ezt hozták össze az Alita mozival), ami ugyancsak áttetsző hátlapot, de 12 GB operatív memóriát jelent a magasabb összegért cserébe. A Transparent Edition átlátszó kivitel 8/256 GB-os kiszerelésben 165 ezer forintnak megfelelő összegen nyit, a hagyományos kialakítású modellek pedig 6/64 GB, 8/128 GB és 8/256 GB memóriával 136 ezer, 144 ezer és 152 ezer pénzért kínálják magukat.

A szintén 48 megapixeles főkamerával, de kettős rendszerrel szerelt Redmi Note 7 Pro is hallatott magáról. Az erősebb szettel, 4K felvételre alkalmas szoftverrel és több tárhellyel várható Note 7 Pro legújabb előzetese egyrészt utal a magas felbontású kamerára (hogy, hogy nem 48 embert számolhatunk meg a képen) és úgy tűnik, kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóra is számíthatunk, ami a kép felső harmadában vehető ki.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés