Érdekes formatervvel érkezik a Realme csúcsmodellje

A gyártó ultra prémium ajánlata jövő év elején lesz aktuális, a név már megvan, a formaterv pedig izgalmasnak ígérkezik.

A Realme következő generációs csúcsszettel szerelt prémium modellje valóban Realme GT 2 Pro néven várható jövő év elején. A GT 2 Pro megnevezés egy Weibo posztban bukkant fel először, ezt most a Realme vezérigazgatója, Sky Li hivatalosan is megerősítette a Twitteren, a 91mobiles és az OnLeaks pedig exkluzív információkkal egészíti a történetet a specifikációt és a formatervet illetően.

Az OnLeaks renderei alapján a Realme GT 2 Pro hangsúlyos, lapos (iPhone utánérzésű) oldalkerete fémnek, a hátlap pedig kerámiának, de legalábbis kerámiának tűnő üvegnek látszik, a kamerarendszer pedig egészen egyedi, az esztétikai érték megítélése ízlés dolga, de az biztos, hogy sík felületen nem fog billegni a készülék. A panelen két 50 megapixeles kamera lesz (főkamera és ultraszéles), a korábbi információk alapján optikai képstablizálással, a legfrissebbek szerint pedig Ricoh féle GR lencsékkel, a zoom felvételeket pedig egy 8 megapixeles telés szenzor szállítja.


[+]

Az akár 12 GB rendszermemóriával kiegészített Snapdragon 8 Gen1 lapkakészletet borítékolni lehet, de a 120 Hz-es, WQHD+ felbontású OLED panel valószínűleg nagyobb lesz (6,8 hüvelyk), mint vártuk. Az akkumulátorkapacitás ezúttal nem került szóba, de továbbra is úgy véljük, a GT 2 Pro lehet az egyik első készülék a gyártó ultragyors, 125 wattos UltraDart töltéstechnológiájával.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés