Érdemes várni az Android 9-et a HTC csúcsmodelljeire

HTC nagyon hamar, a Google bemutatóját követő pár napon belül bejelentette az Android 9-re vonatkozó frissítési terveit, ami biztató volt, de eddig csak a kifejezetten tetszetős, Android One HTC U11 Life kapott pités rendszert. A Sonyval az elsők között nevezték meg az új rendszerverzióra várományos modelleket, a HTC viszont határidőt nem rendelt a szándékaihoz. Azóta nem is volt napirenden a téma.

A gyártó mos Twitteren osztotta meg az új főverzió állapotát, ami továbbra sem jelent pontos kiadási dátumot és a lista sem bővült, de legalább azt megerősítették, hogy rajta vannak az ügyön és az Android 9 érkezik a tavaly megígért modellekre. Ezek még mindig a HTC U11, U11+ és U12+. A szolgáltatói igyekezettől függően eltérő időben, de valamikor a második negyedévben már frissülhetnek a fenti mobilok.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • Egy HTC mobilra is befutott az Android Pie

    De nem az U12+-ra, hanem egy tavalyi darabra: a 720,3 megabájtos telepítőcsomagot az U11 Life kapta meg.

  • Szeptemberre ígéri a Sony az Android 9-et

    A HTC is bejelentette a frissíteni kívánt készülékeket, a Sony viszont határidőt is rendelt a dicséretes szándékhoz.

  • HTC U12+ - egy gombolat bánt engemet

    Mutatós küllem, por- és vízálló védelem, gyors működés, remek kamerák és elsőrangú multimédiás képességek – minden stimmelt, aztán a HTC megnyomta a digitális pánikgombot.

  • HTC U11+ - úton

    A megkésett kávamentes csúcsmobillal a HTC jó úton halad és továbbra is elsőrangú multimédiában. Mégsem kerek a történet, egy kritikus ponton mindenképpen javulni kell a folytatásra.

Hirdetés