Érkezik a OnePlus 3 Plus?

A nyáron már hallani lehetett egy teljesítményteszt kapcsán az esetleges OnePlus 3 Mini érkezéséről, melynek pletykáit a vezérigazgató, Carl Pei gyorsan elhessegette: nem érkezik 4,6 hüvelykes modell. Újabb sajtóértesülések szerint egy felturbózott OnePlus 3 viszont befuthat, erre Pan Jiutang elemző célozgatott, és a „OnePlus 3 Plus” hamarosan be is mutatkozhat.

Nagy testvért kaphat az amúgy sem kicsi OnePlus 3
Nagy testvért kaphat az amúgy sem kicsi OnePlus 3 [+]

Azt már a Tech Times teszi hozzá saját forrásai alapján, hogy ha a hír igaz, nem alaptalan egy 6 hüvelyk körüli, 1440 x 2560 pixeles phablet érkezésére számítani, Snapdragon 821-es SoC-vel, 6 gigabájt RAM-mal és 3900 milliamperórás akkumulátorral. A publikáció a dupla hátlapi kamerarendszert is megnevezte, méghozzá a Huawei P9-féle együtt-több-fényt-befogunk filozófiával, ami a Xiaomi Mi 5s-t is megihlette. Várjuk Carl Pei reakcióját – ha az nem fut be napokon belül, el lehet kezdeni gyanakodni, hogy ezek a kémhírek talán igazak.

Azóta történt

Előzmények

  • Elérhető az Oxygen OS 3.1.0 a OnePlus 2-re

    A OnePlus oldalán vált elérhetővé a legújabb frissítés, ami főleg hibajavításokkal teszi kényelmesebbé a mindennapi használatot.

  • OnePlus Icons - ígéret szép szó

    Nagyon kíváncsiak voltunk arra, hogy tényleg a mobiljairól ismert kínai gyártó lesz-e az, aki az állításoknak megfelelően töredékáron kínálja a csúcskategóriától megismert hangminőséget.

  • Okostelefonos kamerateszt (2016)

    Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

  • OnePlus 3 - Szentháromság

    Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.

Hirdetés