Érkezik a Xiaomi Ferrari?

A készülőfélben lévő mobiltelefonok gyakran kapnak a tervezés vagy tesztelés fázisában "munkacímet", gondoljunk csak a Google Shamura (Nexus 6) vagy a Project Zeróra (Galaxy S6). A Xiaomi egy eddig ismeretlen készülékének a Ferrari kódnevet választotta, és mivel kipróbálta magát a GFXBench teljesítménytesztben, annak adatbázisából egy s mást megtudtunk hardveres képességeiről.

A Ferrari a nyolcmagos Snapdragon 615-ös rendszerchipet kapta meg az Adreno 405-ös IGP-vel, 2 gigabájt RAM-mal és 16 gigabájtos belső tárolóval. Az előlapi kamera 5, a hátlapi 13 megapixeles. A készülék 4,9 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzővel lett felszerelve, ami valamivel kisebb a ma megszokott átlagos méretű okostelefonokénál. Azt, hogy lesz-e a Xiaomi Ferrariból végfelhasználói termék valaha, még korai megmondani, mindenesetre a tesztkészüléken már Android Lollipop futott.

Azóta történt

Előzmények

  • Érkezhet a Xiaomi Mi Note Plus

    Még nagyobb képernyővel mutatkozhat be a Xiaomi csúcskategóriás phabletjének legújabb változata. Az év második felében jöhetnek a gyártó Windows 10-es készülékei.

  • Érkezhet a Xiaomi okosóra

    Kínai lapértesülések szerint hamarosan bemutatkozhat a Xiaomi okosórája és a Mi Band folytatása.

  • Xiaomi Redmi 2 - érdemes várni rá

    A Xiaomi új, középkategóriás okostelefonja nem sikerült rosszul, de az igazán átütő sikerhez a jelenlegi memóriájának kétszeresére lenne szüksége.

  • Xiaomi Redmi 1s - pirospacsi

    Azt mondják, hogy a Xiaomi a kínai Apple. Azért ez persze nincs így, de a MIUI rendszer valóban igen kezes, miközben a Redmi 1s ára még kötelező terhek megfizetése után is versenyképes.

Hirdetés