Hirdetés

Érkezik az első Mobilarena telefon, a hátlapot az olvasók tervezhetik meg

Gyorsan tisztáznám a félreértéseket: nem kezdtünk saját mobiltelefonok gyártásába, értékesíteni sem fogjuk őket, mi továbbra is egy telekommunikációs szaklap vagyunk. Viszont roppantul örülünk az LG-vel közös együttműködésnek, melynek keretein belül hamarosan piacra fog kerülni az első nevünkkel fémjelzett mobiltelefon, az LG Optimus GT540 Mobilarena Limited Edition.

A roppant népszerű készüléket remélhetőleg egy olvasónkak sem kell bemutatnunk. Valószínűleg sokan tudják azt is, hogy hamarosan érkezik rá a 2.1-es Android operációs rendszert tartalmazó firmware, melynek aprópójából kerül kiadásra a hangzatos elnevezésű Mobilarena Limited Edition; ha minden igaz, ezen lesz először elérhető a 2.1, de megjelenése után egy-két nappal a "sima" telefonok is megkapják azt, nem szeretnénk senkiben sem rossz érzést kelteni, de azért mégis exkluzívak leszünk, na. Extrák kívül és belül is lesznek; mobilarenás háttérképek, csengőhangok (!), videók, RSS-feed, plusz egy teljesen egyedi hátlap, mely egyelőre nincs kész, ugyanis azt szeretnénk, ha olvasóink terveznék meg a dizájnját. A nyertes pályamű tulajdonosa természetesen kap majd egyet a készülékből, amint az piacra kerül, az esetleges érdeklődők pedig az LG márkaboltban és a cég webshopjában vásárolhatnak meg egyet a korlátozott példányszámú kiadásból. Mi tehát nem fogjuk árulni, valószínűleg nem kell magyaráznom, hogy miért.

LG Optimus GT540
[+]

A logó nem csak mellette lesz...

A dizájnnal kapcsolatban viszonylag kevés elvárásunk van. A hátlapot fedő minta lehet színes, monokróm, feliratokra alapuló vagy grafikus, nekünk édes mindegy, a lényeg csupán annyi, hogy a végeredmény legyen elérhető vektoros formátumban. Íme a tervezéshez szükséges részletek:

  • Az LG Optimus GT540 hátlapjának mérete 109 x 54,5 milliméter, melyből 62 x 48 milliméterre kerül majd a minta. Részletek ebben a fájlban találhatók.
  • Felül van egy "3.0 mega pixels" felirat, melyre nem lóghat rá a logó. Ennek mérete 6 x 6 milliméter, a képzeletbeli határvonaltól pedig 2 milliméterre van lefelé.
  • A pályamunkákat JPEG/PNG formátumban eme leírás kapcsolódó fórumtémájába várjuk; a játék publikus, a pályaműveket még a bírálat előtt mások is látni fogják.
  • A pályamunkáknak vagy vektoros, vagy nagyfelbontású (legalább 300 dpi), nyomdakész formátumban is meg kell lennie, hogy a nyertes műve tényleg megvalósulhasson.
  • Formai előírás nincs, a határ a jó ízlés.
  • Vektoros Mobilarena grafikák letölthetők innen. Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a logót, szlogent vagy bármely egyéb elemet csak eredeti formájában szabad felhasználni, a módosítást tehár kerüljük!
  • A munkákat 2010.10.22-én 20:00-ig várjuk a kapcsolódó fórumban.

Játékra fel, jó munkát kívánunk minden vállalkozó kedvű olvasónknak!

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés