Érkezik Európába a Redmi Buds 4 és 4 Pro fülhallgató

Az angol Amazon lőtte le a poént, fontban már megvannak az árak is.

Májusban a Redmi Note 11T és a Mi Band 7 mellett mutatta be Kínában a Xiaomi a Redmi márkanév alatt megjelenő két új fülhallgatóját, ezekről itt írtunk akkor. A fülhallgatók a hazai piacon már kaphatók, és úgy tűnik, hamarosan elhagyják Kínát. A Xiaomi hivatalos boltjában ugyanis megjelentek az Amazon UK oldalán, a Pro változat 89,99 angol fontért, a normál változat pedig 49,99-ért.

Az ár elég húzós lett, ha a kínai jüanban megadottakhoz viszonyítjuk, Európában majdnem kétszer annyit kér el a Xiaomi a fülesért, mint a hazai piacon.
Az ár elég húzós lett, ha a kínai jüanban megadottakhoz viszonyítjuk, Európában majdnem kétszer annyit kér el a Xiaomi a fülesért, mint a hazai piacon. (forrás: Amazon UK) [+]

Kínán kívül a Buds 4-ből világoskék és fehér szín lesz elérhető, míg a Buds 4 Pro feketében és fehérben lesz kapható. A hardver specifikációja nem változik a kínai modellekhez képest, tehát adott az IP54-es kialakítás, a Pro modellben pedig már a Bluetooth 5.3 is. Mindkét fülhallgatóban van aktív zajszűrés, a simában 35 dB, a Próban 43 dB-ig, és a Xiaomi ígérete szerint ANC-vel öt órán keresztül képes mindkét modell zenét lejátszani.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Redmi

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés