Hirdetés

Érkezőben a Poco M6 4G

5G-s és 4G-s Pro modell már van, hamarosan lesz Poco M6 4G-s alapváltozat is.

Bár a Xiaomi úgy nyilatkozott, hogy egyszerűsítik a termékpalettájukat, erre irányuló lépéseket egyelőre nem nagyon láttunk tőlük. A Poco márka legújabb készüléke pedig jó példa erre: hónapokkal a Poco M6 5G premierje, és a Poco M6 Pro 4G premierje után érkezőben a Poco M6 4G. Az NBTC és az FCC már bevizsgálta a készüléket, így az akkumulátorról és a töltésről van információ, illetőleg azt is megerősítették, hogy a HyperOS felhasználói felület fut majd az M6 4G-n.

A Poco M6 4G által megszerzett engedélyekA Poco M6 4G által megszerzett engedélyek A Poco M6 4G által megszerzett engedélyek (forrás: Notebook Check) [+]

A töltési adatok is elég standardnak mondhatók, az 5000 mAh-s telep és a 33 wattos vezetékes gyorstöltés jellemző a Xiaomi olcsóbb középkategóriás készülékeire. A hatósági engedélyekből vált egyértelművé, hogy 4G/LTE hálózatokon kommunikál majd az új modell, és valószínűsíthető, hogy most is a Redmi 13R lesz az alap, csak az 5G-s MediaTek Dimensity 6100+ helyett más SoC-t használnak majd. Ezek alapján pedig a telefon többi specifikációja már ismerős lehet, hisz a fentebb említett Poco M6 5G is ugyanilyen recept alapján készült.

Előzmények

Hirdetés