Erősödött az UleFone Armor 6

Az UleFone Armor 6E komolyabb lapkakészletet kapott a már ismert, extrém strapabíró házba.

Már az UleFone Armor 6 is elég meggyőző konstrukció volt, de a MIL-STD-810G szabványnak megfelelő, IP69K védelemmel bíró (nagynyomású vízsugárral szemben is ellenáll) modellt hardveresen továbbgondolták és kapott egy egészen friss Helio P70-et a Helio P60 helyett. A lapkakészlet struktúrája megegyezik, az új modell esetében a négy ARM Cortex-A73-as processzormag 2 GHz helyett 2,1 GHz-en, míg a Mali-G72-es IGP 800 MHz helyett 900 MHz-en dolgozik. Állítólag azután is, hogy eltöltött egy napot egy méter mélyen a betonban.


[+]

A specifikáció további része változatlan, maradt a két hátlapi kamera, csak 16+2 megapixel kiosztásban, a hátlapi ujjlenyomat-olvasó, az UV szenzor és a 6,2 hüvelykes, FHD+ (1080 x 2246) panel a szenzorszigettel, amire 8 megapixeles, arcazonosításra is fogható szelfikamera került. További előnye a készüléknek az NFC, a B20-as hálózati támogatás, az 5000 mAh-s akkumulátor gyorstöltéssel és a 10 wattos Qi vezeték nélküli gyorstöltés.

Az UleFone Armor 6E május 6 és május 12 között 199 dolláros áron érhető el, a kampányt követően pedig 299 dollárért lehet majd beszerezni az Android 9-cet futtató, 6/64 GB memóriakiosztású készüléket, ami 57 ezer forintot jelent a kedvezményes ár esetében és 86 ezer forintot a normál árnál.

Azóta történt

Előzmények

  • MWC 2019: Kezünkben az uleFone Armor 6

    A gyártó legújabb, mindent kibíró telefonja elég masszív lett, és ettől jó nehéz. IP68/69K védelem, ütésállóság, fényes kijelző, rengeteg RAM és tárhely plusz noccs.

  • Kilőtték, elütötték, megfőzték, túlélte

    Az uleFone Armor 6-öt saját alkotója ítéltre középkori sorsra, de a strapabíró phablet állta a sarat. Meg a lángot, a leejtést, a fagyasztást, a karcolódást..

  • Piacra került az uleFone Armor 6

    Előrendelhető a különleges védelemmel ellátott készülék, nem mellesleg kiderült a végleges ára is.

  • Hivatalos az uleFone Armor 6

    Két méter mélyre meríthető és egy napra bebetonozhatják. Más kérdés, hogy onnan hogyan veszik ki. Befutott az újabb noccsos strapatelefon.

Hirdetés