Európába is jön az Oppo A52 és A72

Újabb két versenyzőt küld a középkategóriába a kínai cég, korrekt teljesítmény mellett kellemes megjelenésre és jó üzemidőre számíthatunk.

Középkategóriás, kameralyukas, nagy akkumulátorral szerelt mobilpárossal folytatja európai terjeszkedését az Oppo. A két mobil közül az A52 tegnap már Kínában bemutatkozott, ahol a felszereltségéhez képest korrekt, körülbelül 74 ezer forintnak megfelelő jüanért kínálják a Snapdragon 665 alapokra épülő eszközt.


[+]

Az Oppo A52 6,5 hüvelykes, 20:9-es IPS kijelzőt kapott, L-alakú kameranégyese 12 megapixeles főkamerából, 8 megapixeles ultraszélesből és két darab 2 megapixeles segédből áll, 8/128 GB-os a tárolópáros, továbbá bővíthető is microSD-vel.

[+]

Az 5000 mAh kapacitású akkumulátor 18W-os gyorstöltéssel egészül ki. Természetesen Android 10 és ColorOS 7.1 tartozik a szoftveres oldalhoz, viszont az európai ár és a pontos megjelenési időpont még kérdéses.

Az Oppo A72 fotója a WinFuture-ről származik
Az Oppo A72 fotója a WinFuture-ről származik [+]

Az Oppo A72 ehhez képest 48 megapixeles főkamerával és 8 helyett 16 megaixeles kameralyukba épített szelfikamerával tudja emelni a tétet, a megjelenés minden valószínűség szerint egy időben várható az A52-ével, és remélhetőleg árban sem lesz nagy különbség.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Előzmények

Hirdetés