Európába tart a Desire 516

A HTC júniusban mutatta be a Desire sorozat 516 jelű modelljét, mely rövidesen Európában is piacra kerül. A középmezőnybe szánt készülék technikai fronton ugyan nem veszi fel a versenyt a One sorozat tagjaival, de a mérsékeltebb árú megoldások vásárlói számára még így is tökéletes alternatívát jelenthet. Az 5 hüvelykes, 540 × 960 képpontos megjelenítő ugyan nem a kategória legfinomabb ajánlata, de a 199 eurós, vagyis nagyjából 62 000 forintos árszegmensben a felsőbb mezőnyben ennél többre nem is igazán lehet számítani.

A HTC modellje persze más régióban is a nagy átlagot képviseli, hiszen 1,2 GHz-es Snapdragon 200 processzor kör épül, mely mellé 1 GB RAM-ot és 4 GB belső tárhelyet kapott 5 megapixeles fő és 2 megapixeles előlapi kamera társaságában. Az Android 4.4.2 KitKat operációs rendszert futtató készülék Európa mellett az Egyesült Államokban is elérhető lesz, méghozzá elsőként az AT&T Wireless kínálatában lesz elérhető.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • HTC Desire 310 - többre vágyakozunk

    Ellentmondásos készülék érkezett hozzánk a HTC-től, amelynek vannak igen kellemes és erősen felejthető tulajdonságai is. Ehhez fapados szoftverfelhozatal és erős árcédula passzol.

  • Mobilarena TV: középkategóriára lő a HTC

    A tajvani gyártó az idei MWC-n mutatta be a Desire 610-et, mely elődjéhez képes jóval fejlettebb hardvert, valamint sztereó előlapi hangszórót kapott.

  • HTC Desire 816 - paradoxon

    Középkategóriás zászlóshajónak nevezi a HTC a Desire 816-ot, nem győzték hangsúlyozni, hogy az árazás is csábító lesz. Vajon mi sült ki mindebből?

  • HTC One M8 – kékben is?

    A kék változatot leleplező sajtófotó mellett további színáranyalatok bevetésére is számítani lehet.

Hirdetés