Európában a BlackBerry új topmodellje

A TCL által gyártott készülékbe foglalt BlackBerry DTEK50 szintén TCL alapokra helyezett, androidos utódjának érkezése nem titok, noha eddig hivatalos információk nem nagyon álltak rendelkezésre. Leszámítva talán azt az esetet, amikor a BlackBeryy oldalán véletlenül megjelent a teljes specifikáció és termékoldal.

A hirdetés igazol egy csomó, eddig csak sejtett információt
A hirdetés igazol egy csomó, eddig csak sejtett információt [+]

A térség egyik legnagyobb elektronikai áruházláncának prospektusában megegyező adatokkal bukkant fel a DTEK60, így az eddigi értesülések valószínűleg helyesek. Az újdonságot a Snapdragon 2,15/1,6 GHz-re skálázott 820-as lapkája fogja hajtani. A 32 GB belső tárhelyre a 20 megapixeles, f/2.0 apertúrájú, kettős LED villanóval szerelt főkamerával, vagy a 8 megapixeles előlapi kamerával lőtt képeket menthetjük, telt ház esetén pedig bővíteni is lehet a tárolókapacitást. A hirdetés kiemeli továbbá az ujjlenyomat-olvasót, valamint a Type-C USB csatlakozót.

A 153,9 x 75,4 x 7 milliméteres házba pakolt 4 GB rendszermemóriáról, valamint 5,5 hüvelykes QHD kijelzőről nem emlékezik meg a reklám, ahogy a Qualcomm Quick Charge 3.0 szabványa szerint gyorstölthető 3000 mAh-s akkumulátorról is a korábbi forrásokból értesültünk. Az október 25-től elérhető készülék ára viszont úgy tűnik, 599 euró lesz, ami jelenlegi árfolyamon nagyjából 180 ezer forint körül számolható át.

Előzmények

Hirdetés