Európában is elérhető lesz a HTC U Ultra

A HTC U szériája év elején mutatkozott be, a kissé indokolatlanul merész árképzésű HTC U Playhez már volt szerencsénk, a HTC U éppen bizonyít, a U Ultra pedig kétféle kiadásban is betörhet a piacra és a legújabb értesülések szerint mégsem csak és kizárólag a tajvanira. A szintén 160 x 1040 pixel felbontású kiegészítő kijelzővel rendelkező, 5,7 hüvelykes QHD panellel szerelt phablet a széria csúcsa, amit még tudtak fokozni, árban legalábbis biztosan, ugyanis a legerősebb modell prémium verziója eredetileg 880 euróért tud egy kicsit többet. Illetve mást. A felszereltség marad, a HTC U Ultra prémium kiadása továbbra is Snapdragon 821-el gazdálkodik, szintén 4 GB rendszermemóriával,  és igény szerint 64 vagy 128 GB belső tárhellyel.

A HTC U Ultra alapmodellje
A HTC U Ultra alapmodellje [+]

Az egyetlen különbség az üvegborítás fejlesztése, ami egyébként nem elvetendő ötlet, csak nem biztos, hogy megéri a felárat a tény, hogy kizárólag gyémántporral lehet összekaristolni. A U Ultra prémium, először csak Tajvanon kiadni szándékozott, zafírüveggel borított változata elvileg Németországban és Svájcban is tiszteletét teszi, viszont kicsit kevesebbért, mint amennyit első körben átszámoltunk. A tényleg karcálló, cserébe viszont lényegesen törékenyebb zafírburkolatú készülék 849 euróba (263 ezer forint), illetve megegyező összegű svájci frankba (246 ezer forint) fog kerülni és április 18-tól lesz készleten.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • HTC U Play - U, de drága

    Nincs a piacon helye egy középkategóriás hardverű mobilnak 160 ezerért, 3,5 milliméteres port és előlapi BoomSound hangszórópár nélkül. A kutya ugat, a HTC pedig halad – a lejtőn lefelé.

  • Érkezik a HTC U Ultra prémium verziója

    Március 28-án kerül piacra a HTC U Ultra zafírüveggel szerelt változata Tajvanon.

  • MWC 2017: Kezünkben a HTC U Ultra és U Play

    A szójátékok méregdrága mobiljai már január óta ismertek, de az MWC az első nagyobb kiállítás, ahol ténylegesen ki is lehet ezeket próbálni.

Hirdetés