Hirdetés

Évösszegző videó 2022

A szokásosnál kicsit előbb jön idén az évet összegző anyag, ezúttal videós formában.

Az év utolsó hónapjában két anyag is szokott születni, amely nagyjából összefoglalja az adott esztendő történéseit. Az egyik inkább piaci alapú, ez a hagyományosnak tekinthető karácsonyi ajánló, amely még december elején születik meg, egyrészt azért, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik telefont (vagy egyebet) óhajtanak még idén vásárolni, másrészt pedig egy jó pillanatkép arról, hogy mik a legjobb ajánlatok a piacon és hogyan változtak az árak.


[+]

A másik összefoglaló inkább technológiai szempontból közelíti meg az iparág éves teljesítményét és változásait. Ezt most videós formában adjuk közre (lent) azzal megspékelve, hogy a következő napokban azért lesz még pár anyag, ami egyfajta lezárása 2022-nek, azok inkább egy-egy dologra fókuszálnak (mint a legolvasottabb idei tesztek listája), az éves áttekintés inkább videós formában fogyasztható (vagy simán szólhat a háttérben is, mert vizuálisan meglehetősen egysíkú).

Mindezekkel együtt szeretnénk megköszönni olvasóinknak (és nézőinknek és rádióhallgatóinknak) az egész éves figyelmet, köszönjük a partnereinkek és a hirdetőinknek, hogy idén is életben tartottak bennünket, mindenki tartsa meg jó szokását 2023-ban is, mi itt leszünk.

Hirdetés