Extrém OnePlus 5 kicsomagolás, Android O információk

Nem először nyúl a OnePlus az extrém marketing fegyveréhez: tavaly a OnePlus 3T-t például egy vadászgép „volánja” mögött csomagolták ki, és nem a kifutópályán, hanem a levegőben. A folytatásra Arron Crascallt, a brit közösségi felületetek egyik legnépszerűbb tagját kérték föl. Most nem egy repülőgép, hanem egy nem kevésbé gyors szuperautó, a Lamborghini Aventador a kidobozolás terepe, természetesen extrém sebességek közben. Szerencsére nem Crascall vezette az olasz sportautót, de így is meggyűlt a baja a tesztasztalon nyilván egyszerűbb kidobozolással.

Jelenleg természetesen a OnePlus 5 a gyártó legfrissebb modellje, és gyakorlatilag garantált, hogy a jelenlegi, 7.1.1-es Androidról majd 8.0 Oreóra vagy Oatmeal Cookie-ra vált (ez a két legsanszosabb nem hivatalos elnevezés). Erről ugyan keveset beszélt a gyártó, de már az 5 bejelentése előtt megígérte: érkezik az Android O a 3-ra és a 3T-re, így logikus a következtetés.

Régi-új ismerős: a OnePlus 3T (képernyővel felfele) pont olyan, mint a OnePlus 3
Idén Android O-ra válthat a OnePlus 3 és a 3T [+]

Most konkrét időintervallumot is megjelölt a OnePlus egy Reddit bejegyzésben: az év végéig ígéri a 8-as Android frissítést a tavalyi phabletekre, és megint csak a logika mentén akkor az ideinek is váltania kell 2018-ig. Természetesen előbb még a Google-nek is el kell vele készülnie, augusztusi a jelenlegi tipp a hivatalos startra, első körben pedig a szokásos referenciakészülékek kaphatják meg.

Előzmények

  • Még nincs is OnePlus 5, 300 ezren máris előjegyezték

    Egy kínai webshop tette lehetővé a június 20-án, online közvetítés keretében is bemutatkozó OnePlus 5 előjegyzését. Újabb frissítés az elődmodellekre.

  • Itt az Android 8.0 harmadik bétája

    Az Android O Developer Preview 3 leleplezte a nyár végén esedékes frissítés hivatalos számozását.

  • OnePlus 3 - Szentháromság

    Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.

Hirdetés