Ez lehet a négykamerás Samsung specifikációja

Az All About Samsung exkluzív információ szerint a Samsung Galaxy A9 Star Pro, vagy Galaxy A9s, vagy Galaxy A9 Pro, egyelőre nem tudjuk, mi lesz a hivatalos megnevezés, összesen négy darab hátlapi kamerával érkezik és egy meggyőző koncepciót is szerkesztettek a készülék feltételezhető kinézetéről. Mármint szerintük. A négyes kamerarendszer egyébként megegyezik a PhoneArena értesüléseivel, ők is úgy tudják, hogy a mobil négy szenzort kap a bal felső sarokba, vertikálisan rendezve.

Az All About Samsung szerint így fog kinézni az A9 Pro.
Az All About Samsung szerint így fog kinézni az A9 Pro. [+]

A Snapdragon 710 viszont úgy tűnik, inkább egy 660-as szett lesz 6 GB rendszermemóriával és 128 GB bővíthető belső tárhellyel. Amit még tudni lehet: a 3720 mAh-s telepet Type-C porton, Quick Charge 2.0 szabvány szerinti tempóban lehet tölteni, a Super AMOLED megjelenítő pedig 6,28 hüvelyken 2220 x 1080 pixel felbontással dolgozik.


[+]

A lényeg viszont a négyes kamerarendszer, amely áll egy optikai képstabilizátorral ellátott, f/1,7 rekeszértékű 24 megapixeles főkamerából; egy 5 megapixeles mélységélesség érzékelőből; egy 8 megapixeles, 120 fokos széles látószögű, f/2,4 apertúrájú egységből és végül egy f/2,4-es rekesszel dolgozó, 10 megapixeles kamerából kétszeres optikai zoommal. Szelfizni egy darab kamerával lehet majd: f/1,7 rekesz mellett 8 megapixel felbontásban.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés