Ez volna a Moto G5 Plus?

Ha minden igaz, idén több Moto telefon jelenik meg egy naptári évben, mint azelőtt, ami egyáltalán nem hangzik rosszul, hiszen a Lenovo irányítása alatt is sok jó tulajdonságát megtartotta a széria, így a relatíve gyorsan érkező szoftverfrissítéseket. Nem volna meglepő az sem, ha a most kiszivárgott G5 Plus már Android Nougattal a fedélzeten mutatkozhat be valamikor az év első felében, inkább furcsa az, hogy a CES-en még sok rivális maradt Android Marshmallow-nál.

Az állítólagos Moto G5 Plus Az állítólagos Moto G5 Plus
Az állítólagos Moto G5 Plus [+]

A fenti képek egy román oldalon bukkantak fel, persze nincs garancia arra, hogy valóban a G4 Plus folytatása van rajtuk, egy tavalyi vagy idei Moto prototípusa is lehet a darab. Elöl mindenesetre ott van a virtuális gomboktól különálló ujjlenyomat-olvasó, hátul pedig a Moto Z-féle kamerakorong. A csatlakozás microUSB alapú, és bár a G4 is ilyen porttal rendelkezik, nem volna alaptalan 2017-ben USB-C portot várni.


[+]

A forrás szerint a képen látható mobil 5,5 hüvelykes FHD kijelzőt, Snapdragon 625-ös SoC-t, 4 gigabájt RAM-ot és 32 gigabájtos tárolót rejt, a publikáló pedig nagyjából 110 ezer forintért hirdette meg a prototípusnak tűnő phabletet. Nemrégiben egyébként lebukott az állítólagos Moto X 2017 is, a fenti mobil annak a 3D-s modelljére is meglehetősen hasonlít, íme:

Azóta történt

Hirdetés