Hirdetés

Ezek a hajlítható modellek jönnek idén

A Xiaomi Mix Fold 4 végre nemzetközi vizekre evezhet, az Oppo elvileg csak az Open 2 reiterációjával készül, a kagyló formátum jobbára marad Kínában.

A jellemzően rendkívül jól értesült és rendszerint megbízható Jogesh Brar számba vette az idei évben várható hajlítható modelleket, amelyek között ezek szerint kevesebb kagyló formátumú ajánlat lesz elérhető globális forgalmazásban. A Vivo és a Xiaomi megtartja magának a Vivo X Flip 2-t és Xiaomi Mix Flipet, az Oppo meg elvileg nem is készül ilyen kialakítású eszközzel.

Két hete már felmerült, hogy az Oppo úgy, ahogy van otthagyja a hajlítható piacot a nem kielégítő részesedés okán, de ezt az értesülést maga az Oppo cáfolta nagyjából azon nyomban. Most úgy tűnik, flipes ajánlat tényleg lesz Oppo színekben, a Find N következő generációja N4 helyett N5 néven pedig ismét a OnePlus Open friss verziója lesz. (A négyes szám mellőzését a jellemző ázsiai tetrafóbia magyarázza.)

A Samsung mindenesetre üzembiztosan szállítja majd mindkét formátumot Galaxy Z Fold 6 és Z Flip 6 néven, Kínában folytatja a W szériát W25 és W25 Flip címszó alatt, a Vivo már készül a Snapdragon 8 Gen 3-mal szerelt, periszkópos kamerával, IP védettséggel és infra vezérlővel megspékelt X Fold 3 Pro-val, ami mellé egy alapmodellt is kínálnak majd, a Xiaomi pedig végre és első ízben világszerte piacra dobhatja az idei Mix Fold 4-et.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés