Facebook kliens Series 60 modellekre

A közösségi szolgáltatások elérése egyre gyakoribb funkcióvá vált a mobiltelefonok körében, legyen szó egyszerű modellekről, vagy épp okostelefonokról. A hamarosan debütáló Nokia N97 például a készenléti kijelzőjén elhelyezett widget segítségével folyamatosan nyomon tudja követni a felhasználó Facebook profilját, de ugyanígy a Sony Ericsson Xperia X1 is biztosít hasonló közösségi paneleket, valamint a Samsung és LG új érintőkijelzős készülékei is közvetlen elérést biztosítanak közösségi szolgáltatásokhoz.

Az Ovi Store online boltban nemrég Series 60 Touch alapú oksotelefonok számára is elérhetővé vált a hivatalos WRT widget, mely az Nseries N97 megoldásához hasonlóan egyszerű és kényelmes használatot biztosít, ám az 5800 XpressMusic esetén a készenléti kijelzőbe nem képes beépülni. Az ingyenes alkalmazás segítségével a szöveges kommunikáció mellett, képek megosztására és új ismerősök felkutatására is lehetőség nyílik.

Az Ovi Store elérése számítógépen és a telefon böngészőjén keresztül egyaránt lehetséges a store.ovi.com oldalon, illetve a telefonra telepíthető Ovi kliensalkalmazás segítségével, mely a Letöltés! (Download!) menüpontból telepíthető.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés