Az FCC-nél a Note8, ilyen kameramódjai lehetnek

Augusztus 23-án, New York-ban (és alighanem kapcsolódó, lokális eseményeken) mutatkozik be a Samsung idei talán legnagyobb mobilos dobása, az S Pennel szerelt Galaxy Note8, melynek az érkezését már tavaly megemlítette a gyártó. A piacra kerüléshez persze minden régióban teljesítenie kell a lokális feltételeket, éppen ezért a phablet most ellátogatott az amerikai FCC-hez, hogy az engedélyeket beszerezze, írja a Globe Mobiles.

A Samsung duplakamerás modulja optikai nagyításra is képes
A Samsung duplakamerás modulja optikai nagyításra is képes (forrás: Samsung) [+]

Aligha ez a hét legizgalmasabb híre, azonban nem érkezett egyedül: a gyártó megerősítette: a Note8 igen fejlett multimédiás képességeket kap az S Pen szokásos (és nyilván néhány új) funkciója mellett. Vajon a sokat emlegetett, de meg nem erősített dupla kamerára gondol a Samsung?


[+]

A hírek szerint a másodlencsével 3x-os optikai zoom is elérhető lesz, és ezzel egybecseng a Samsung Electro-Mechanics néhány promóképe, amely egy bizonyos dupla kamerás modul képességeit mutatja be, persze a phabletet nem nevezi meg, mint potenciális felhasználóját.

A képek demonstrálják például a smart zoom elnevezésű rendszer előnyeit a szimpla digitális nagyítással összevetve, emellett az esti képességek is profitálhatnak a dupla kamerarendszerből a super night shot fantázianevű móddal, akárcsak a HDR fotók. Emellett a dupla kameramodul utólagos fókuszálást és 3D-s, illetve mélységinformációk tárolását is elhozhatja.

Előzmények

Hirdetés