Fejlődnek a Pannon dolgozói

 

A Pannon sajtóközleménye az alábbiakban arról szól, hogy a szolgáltatás megkapta azt a minősítést, amit a TQMI Hungary HR tanácsadással foglalkozó cég osztogat azon vállalatok számára, akik azon elvek szerint működtetik a dolgozók továbbképzését, amelyet az Investor in People Standard három alapvelve határoz meg.

 

Újra bizonyította a Pannon, hogy megfelel a nemzetközi HR kultúra legmagasabb elvárásainak, és továbbra is jogosult az „Investor in People” díjra. A díjat a munkatársak értékteremtő fejlődésére legtöbbet szánó szervezetek kaphatják meg.


Az emberi erőforrások fejlesztésnek legkiemelkedőbb nemzetközi elismerését 2004 februárjában Közép-Kelet-Európában először a Pannon nyerte el. A nemzetközi szakemberekből álló testület döntése alapján 2007-től a Pannon továbbra is méltó a díj használatára.


„Büszkék vagyunk rá, hogy a nemzetközi elismerést újból elnyertük. A munkatársak értékteremtő fejlődése központi eleme stratégiánknak, hisz a képzett és elkötelezett munkatársak munkáján alapszik ügyfeleink elégedettsége is ” – nyilatkozta Kőnig Róbert, a Pannon HR vezérigazgató-helyettese.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés