Hirdetés

Fekete péntek akció a Telenornál és a T-Mobile-nál is

Meglehetősen ritka, hogy két szolgáltató akciói egyetlen hírben szerepeljenek, azonban most kivételt teszünk. A Black Friday, magyarul Fekete Péntek akciót a jelek szerint nem csak Apple blog partnerünk, a StarKing (és a többi hazai Premium Apple bolt) lovagolja meg, hanem a két nagyobbik mobilszolgáltató is.

A Telenor esetében a mai napon két készüléket kínálnak az aktuális akciós árhoz képest 5000 forint kedvezménnyel. A két készülék az LG Optimus L7 és a Nokia Lumia 800, természetesen mindkettő fekete színben. Az akció csak Netshopos megrendelés esetén érvényes, új vagy meglévő előfizetéssel, 2 éves hűségnyilatkozattal. A telefonokat ingyenesen házhoz szállítják.

A T-Mobile szintén két készüléket jelölt ki erre a napra, melyeket ugyanúgy a szolgáltató webshopján keresztül tudunk megrendelni. A Nokia Lumia 610 és a Sony Xperia tipo a normál árhoz képest 97%-os kedvezménnyel vásárolható meg és itt nem ragaszkodnak a fekete színhez sem. A Telenorhoz hasonlóan a kedvezmény csak Webshopon keresztüli megrendeléssel, új vagy meglévő előfizetés esetén, két éves hűségnyilatkozattal érvényes. A megrendelt készülékek házhozszállítása itt is ingyenes.

Hirdetés