Felbukkant a Galaxy C7 Pro

Némi szünet után ismét felbukkant a Samsung Galaxy C-széria új tagjainak legfrissebb bizonyítéka, ezúttal a C7 Próval kapcsolatban került elő egy AnTuTu adatlap, ami jóval részletesebb információkat ad a Geekbench-féle szűkszavú halmaznál, túl nagy előrelépést azonban egyik sem vetít elő. A Galaxy C7-ből ismert Snadragon 625 helyett Snapdragon 626 kerülhet bele, ám komoly különbség a kettő közt nincsen, a legfeltűnőbb, ami a táblázatban is látszik, hogy 2 helyett 2,2 GHz-en ketyeghet a nyolcmagos Cortex-A53 lapka.

Úgy tűnik, hogy csak apró különbségekre számíthatunk
Úgy tűnik, hogy csak apró különbségekre számíthatunk [+]

Minden valószínűség szerint megmarad az 5,7 hüvelykes, Super AMOLED technológiájú, 1080 x 1920 pixel felbontású kijelző, a hátlapi 16 megapixeles kamerával szemben pedig a szelfik készítésére szolgáló érzékelő is ugyanekkora felbontású lehet. Rendszermemóriából 4 gigabájt fog jutni, tárolásra 64 gigabájtos egységet várhatnak a felhasználók. A külső kapcsán egyelőre még sok dolog kérdéses, a Galaxy C9 Pro várhatóan megújult formanyelvvel jelenik meg, a C7 Próval kapcsolatban viszont még nem kerültek elő hiteles kémfotók.

Azóta történt

Előzmények

  • Bővül a Samsung Galaxy C szériája

    Tavasszal mutatkozott be a Samsung középkategória felső szegmensébe szánt C szériájának kisebb tagja, amit egy nagyobb kiadás, a C7 is követett, a jelelnegi információk szerint pedig úton vannak a Pro verziók is.

Hirdetés