Feltekerhető még nem, átlátszó Galaxy viszont jövőre befuthat

A Samsung Display által rajzon mutogatott, duplán összecsukható tablet szintén terítéken van 2021-re.

Hivatalos előzetesnek nem mondható, ám amolyan potenciális termékvonalnak mindenképp felfogható a Samsung Display jövőbe tekintő két rajza, amely a hajlítható és feltekerhető kijelzőtechnológiákban rejlő potenciált képzeli el konkrét termékre levetítve. Az összecsukva telefon, két él mentén szétnyitva méretesebb tablet vonalból elég valószínű, hogy előbb-utóbb valóság lesz, a Wccftech konkrétan úgy hallotta, hogy 2021-ben, bár azért januárban, a Galaxy S21 mellé ne várjunk efféle kelléket.

[+]

Feltekerhető kijelzős kütyüt meg pláne nem: a forrásoldal szerint ez a technológia 2022-re forrhat ki annyira, hogy végfelhasználói termék legyen belőle. Egy meglepetéssel mégis készülhet a Samsung 2021-re: átlátszó OLED kijelzős okostelefonnal.

A Sony Xperia X5 Pureness
A Sony Ericsson Xperia X5 Pureness [+]

A dolog nem új keletű, lásd például az Xperia X5 Pureness esetét, persze ott más technológia, sokkal korlátozottabb minőségben dolgozott, viszont a telefon kétségtelenül meghökkentő volt. A Samsung pletykánál többet egyelőre azonban nem hallani, így az sem világos, hogy pontosan miért van szükség átlátszó panelre.

Előzmények

Hirdetés