Fém burkolatot kap a Philips újdonsága

A Philips hamarosan újabb mobillal bővítheti termékportfólióját, a következő eszköz szinte biztos, hogy 5,5 hüvelykes kijelzővel lát napvilágot. Az S653H névre hallgató kütyü képernyőjén 1080 x 1920 pixel jelenik meg, az IPS panelt teljes egészében egy fém burkolat veszi körbe, ami hátulról meglehetősen szoros ismeretséget mutat a legújabb iPhone-okkal. A japánok a kiszivárgott sajtófotók tanúbizonysága szerint nagyon büszkék arra, hogy 6,95 milliméter vékony lett az eszköz, illetve valószínűleg arra is, hogy a hátlapon egy ujjlenyomat-olvasó kapott helyet.


[+]

A hardverről is lehet már tudni ezt-azt: a gépezet lelke egy MediaTek Helio P10 chipset, a processzor 2 gigahertzes és nyolcmagos, rendszermemóriából pedig 3 gigabájt jut. A 32 gigabájtos tárolóegység microSD-vel bővíthető, a hátlapi kamera pedig 8 megapixel felbontásban rögzíti a képeket, akárcsak a szelfi szenzor.

A mobilhoz kapunk egy 9V/1.8 amperes töltőt, amivel gyorsan telipumpálhatjuk energiával a telepet, méghozzá az USB Type-C porton keresztül. Nem lesz azért ez annyira nehéz, hiszen az akku kapacitása 2550 milliamperóra, ami a phabletek között elég aprónak mondható. A hivatalos bemutató hamarosan megtörténik majd.


[+]

Előzmények

  • Prémium kiadást kap az uleFone Future

    Pár hete mutatta be „képernyőkeret nélküli” újdonságát az uleFone, most pedig bejelentette, hogy a Helio P10-es alapverzió mellett Helio X20-as kiszerelés is érkezik, méghozzá 128 gigabájtos tárolóval.

  • Megmutatta az erejét a MediaTek Helio P10

    A kompetitíven árazott, friss középkategóriás MediaTek SoC ellátogatott a szakma által gyakran használt GeekBench egy- és többmagos processzoros teljesítménytesztjére.

Hirdetés