Fényképen a Mi Mix 2?

Kétségtelenül a tavalyi év egyik legkülönlegesebb tech cucca volt a Mi Mix a Xiaomitól, még ha gyakorlatban nem is volt vele minden rendben. Már csak azért is érdemes a gyártóknak egy-egy igazán különleges terméket piacra dobniuk, mert ezekkel könnyen a címlapokon találhatják magukat, és teljesen logikus, hogy a három oldalt kávamentes Mi Mix folytatást kap, legalábbis állítólag.

Az esetleges Mi Mix 2-ről az első tervezője, maga Philippe Starck közölt egy koncepcióvideót (fent), és bár nincs garancia arra, hogy tényleg ilyen lesz a végtermék, azért beszédes, hogy maga a mester osztott meg egy mozgóképet.

A Mi Mix 2 állítólagos hátlapja
A Mi Mix 2 állítólagos hátlapja (forrás: 91mobiles) [+]

A Mi Mix 2 állítólagos hátlapja is feltűnt a 91mobiles jóvoltából, és akárcsak a koncepció, ez is a sarkainál lekerekítettebb eszközt ábrázol. Tény, hogy az eredeti Mixet 6,4"-es képátlójával és szögletességével nehézkes volt hordozni és kezelni. Legfrissebben pedig a lenti fotó bukkant fel a Boxer Technology jóvoltából, rajta már elölről a főszereplő – persze az ilyen minőségű képek esetében nehéz eldönteni, hogy nem egyszerűen egy manipulációról van szó.

Elölről pedig így nézhet ki a Mi Mix folytatása
Elölről pedig így nézhet ki a Mi Mix folytatása (forrás: Boxer Tech) [+]

A TechWeb mindenesetre úgy tudja: a Xiaomi a vártnál előbb, már szeptember 12-én leleplezheti a Mi Mix 2-t, ami a kéminformációk szerint egybeesik az iPhone 8 bemutatójával. A pletykák ismét 6,4 hüvelykes képátlóról és természetesen Snapdragon 835-ös SoC-ről szólnak, hiszen az androidos világban ez a legnépszerűbb topkategóriás SoC 2017-ben.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés