Fényképeken az új Moto G doboza

A Motorola legnépszerűbb terméksorozata az utóbbi években a Moto G, amely a középkategóriában kínált és kínál decens hardveres felhozatalt, letisztult, gyors szoftverfelületet és gyakori frissítéseket. A harmadik generáció érkezéséről nem csak pletykálnak, hanem kémfotókat is közölnek mostanság, és a legújabb ilyen szivárogtatás már igencsak konkrét terméket mutathat meg, méghozzá csomagolásával és tartozékaival együtt.

Ilyen lehet a harmadik generációs Moto G doboza, ami sokat elárul a specifikációról
Ilyen lehet a harmadik generációs Moto G doboza, ami sokat elárul a specifikációról [+]

A dobozról leolvasható az, amit eddig sok helyen megemlítettek, azaz a készülék öthüvelykes HD kijelzővel, IPX7 minősítésű por- és vízálló borítással, négymagos, 1,4 gigahertzes rendszerchippel (minden bizonnyal Snapdragon 410-zel), 5 megapixeles előlapi kamerával és 13 megapixeles hátlapi szenzorral érkezhet. A lefényképezett doboz, ha hiteles, a dualSIM-es kiszerelést, a 16 gigabájtos belső tárolót és a 4G LTE modemet is megerősíti, persze addig nem beszélhetünk hivatalos specifikációkról, amíg az új Moto G meg nem jelenik. Erre egyébként holnap, azaz július 28-án kerülhet sor.

A Flipkarton is felbukkant a harmadik generációs avagy 2015-ös Moto G
A Flipkarton is felbukkant a harmadik generációs avagy 2015-ös Moto G [+]

Az új Moto G a Flipkat adatbázisában is felbukkant, ott 8 gigabájtos változatban és 1 gigabájt RAM-mal a készülékajánlathoz tartozó specifikáció szerint. Több portál is úgy tudja egyébként, hogy a 16 gigabájtos kiszerelés nem csak a tárhely, hanem a memória mérete szempontjából is különbözni fog az olcsóbbik változattól, az utóbbiba ugyanis 2 gigabájt RAM kerülhet. A Flipkarton felbukkant készülékez 12 ezer rúpiás, azaz 53 ezer forintos árcédula tartozott, mielőtt az ajánlat lekerült. Másutt 200 eurós, azaz 62 ezer forintos árcímkét tüntettek fel, ez lehet a 8 gigabájtos kiszerelés hivatalos európai ára.

Előzmények

Hirdetés