Fiatalokra lő a Vodafone is

A Vodafone ma nem csak feltöltőkártyás, de előfizetéses tarifáit is megújította. A Tweet és a Talk csomagokkal speciális készülékakció is elérhető, amelyben számos telefon kedvezőbb áron érhető el. A két új díjszabás igazából négy, lévén mindkét csomagnak van egy bővített verziója is, amely a beszédforgalmat is előtérbe igyekszik helyezni, ezek Tweet Surf és Talk Surf néven érhetőek el.

Az ajánlat csak hűségnyilatkozat (2 év) aláírásával, kizárólag 26 éven aluli ügyfelek számára érhető el. A csomagok közös jellemzője, hogy a Facebook, a Twitter, a Neptun és az ETR külön adatforgalmi díj nélkül látogatható, bár információink szerint például a Facebook esetében ez csak a mobilos verzióra igaz.

A legolcsóbb Tweet csomag havidíja 2500 Ft, ez 100%-ban lebeszélhető, a percdíj és az SMS díja is egységesen 20 forint. A Tweet Surf egy ezressel drágább, ebben 50MB adatforgalom, valamint 125 percnyi lebeszélhetőség található, de a havidíj ezen felül nem beszélhető le. A Talk csomag már 5000 forintos havi fix kiadást jelent, ám ebben az esetben az SMS díja, valamint a percdj 18 forintra csökken, továbbá 1000 percet beszélgethetünk el hálózaton belül és további 200 percet hálózaton kívüli irányba. A Talk Surf a legdrágább, itt 6000 forint a havidíj, cserébe kapunk plusz 50 megabájtnyi adatforgalmat, ami nem tűnik annyira kivételesen jó ajánlatnak, hiszen ha a sima Talk csomag mellé opcióban rendeljük meg a "Master" adatátviteli szolgáltatást, ez 2000 forintért cserébe fél gigányi adatforgalmat tartalmaz.

A Vodafone az új csomagokhoz az alábbi készülékeket ajánlja:

Előzmények

Hirdetés