Filléres Redmit címkéz Pocóra a Xiaomi

Ki mondta, hogy nincs élet belépőszinten?

Februárban startolt Indiában a 31 ezer forintnak megfelelő rúpiáért valóban filléres Redmi A3, amely 3 GB RAM és 64 GB-os tároló mellé a nyolcmagos MediaTek Helio G36 chipet, 6,71"-es HD+ panelt, 5 megapixeles előlapi kamerát, 8 megapixeles hátlapi főegységet és 0,08 megapixeles mélységérzékelőt társított.


(forrás: Appuals) [+]

Ha a kezdőtárhely túl szűkösnek tűnik, a helyi vásárlóknak jó hír volt, hogy a 4/128 GB-os változat már 36 ezer, a 6/128 GB-os pedig 40 ezer forintért megvásárolható volt. A papírforma szerint 5000 mAh-s teleppel szerelt, Android 14 Go változatot futtató készülék hamarosan új piacra lép, csak más néven: Poco C61 jelöléssel lényegében a fenti készülék szivárgott ki, minden színváltozatban megmutatva a Type-C és jack kimenettel egyaránt felszerelt, 10 watton tölthető telefont.


(forrás: Appuals) [+]

Bár nagy hazai bemutatóra nem számítunk, belefutni a C-sorozatból például az eggyel magasabb ársávban versenyző Poco C65-be. Tehát, ha nem is feltétlenül errefelé startol majd el a C61, idővel ez is gyarapíthatja a belépőszint kínálatát. Ha pedig minden adóteherrel együtt megáll 45 ezer forint környékén a használhatóbb 4/128 GB-os változat ára, bőven lehet keresni valója.


(forrás: Appuals) [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Redmi

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés