Filléres vezetékmentes füleseket mutatott be a Redmi

A Redmi ezúttal nem a Realme ajánlatával versenyez, a TWS EarBuds 2C és a SonicBass az abszolút belépő szinten támad.

Csak úgy záporoznak a vezetékmentes fülhallgatók Indiában. Délelőtt a Realme mutatta be az igen kedvező árú, aktív zajszűréssel dolgozó Buds Air Pro-t és Buds Wireless Pro-t, most pedig a Redmi folytatta a showt a belépő kategóriában. A Redmi EarBuds 2C és SonicBass sokkal egyszerűbb szerkezet, mint a Realme új modelljei, de lényegesen olcsóbbak is. Az EarBuds 2C 6200 forintnak megfelelő rúpiába kerül, míg a SonicBass 5500 forintra jön ki átszámolva.


[+]

A kompakt EarBuds 2C tokkal, vonóval 12 óra üzemidőt időt tud, adott az IPx4-es minősítés és opcionálisan monó módban is használható headsetként, mivel egymástól függetlenül csatlakoznak a készülékhez 5.0-s Bluetoothon keresztül. A 4,1 grammos fülesek egyébként semmi különöset nem tudnak, a tokot microUSB porton lehet tölteni, érintésvezérléssel elérhető tetszőleges intelligens asszisztens, és ebben ki is merül a tudáslista.


[+]

A Redmi másik modellje, csak úgy, mint a Realme-é, egy IPx4 védettségű nyakpántos, vezetékmentes megoldás. A SonicBass 9,2 milliméteres hangkeltőkkel szerelt, 12 óra üzemidőt biztosít, a két mikrofon pedig alkalmas a környezeti zajok kompenzálására. A Dual Pairing funkciót nem fejtették, de valószínűleg két eszközhöz is csatlakozhat egyidőben, mondjuk zenehallgatáshoz egy laptophoz, de a mobilról érkező hívásokat is fogadja.

Előzmények

Hirdetés