Fölösleges költségektől ment meg minket az iOS 13

Megérkezett a legújabb beta-build, nem mellesleg pedig a felhasználók egyre több apró, érdekes újdonságot jelentenek az új főverzióval kapcsolatban.

17A5508m verziószámon érkezett a legújabb iOS 13 béta 2 build, ami legfőbb funkcióként egy új stúdiómegvilágítási módot hozott az XS és XS Max tulajdonosoknak, a Mono High-Key Fény mellett elérhetővé vált a portrék utólagos megvilágítási beállításának lehetősége, illetve az aktuális effektet élőben is szabályozhatjuk az új csúszka segítségével. Visszatért az összes kijelölése opció a Mail alkalmazásban, frissült a jegyzetek-alkalmazás, a Safari pedig a teljes weboldalas képernyőképen kívül link előnézet funkcióval is bővült. A CarPlay aktuális lejátszás felülete új designt kapott.


[+]

Időről időre előkerülnek a kevésbé említett, háttérben megbúvó, ám annál hasznosabb funkciók, ezúttal ilyen például, hogy ha egy olyan alkalmazást szeretnénk törölni, amiben megújuló előfizetésünk van, akkor a rendszer tájékoztat minket, érdemes lehet kezdeni valamit a helyzettel. Ez több, igen kellemetlen SMS-től mentheti meg a felhasználót a későbbiekben. A friss béták ipsw-fájlját az Apple fejlesztői oldaláról lehet letölteni és telepíteni, ha valaki rendelkezik a megfelelő jogosultságokkal.

iOS 13 kompatibilis telefonok

iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE + iPod touch (7th generation)

iPadOS kompatibilis tabletek

12.9-inch iPad Pro, 11-inch iPad Pro, 10.5-inch iPad Pro, 9.7-inch iPad Pro, iPad (6th generation). iPad (5th generation). iPad mini (5th generation), iPad mini 4, iPad Air (3rd generation), iPad Air 2

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága

    Ebben a készülékben nincs különösebb izgalom, minden pont ott van és úgy működik, mint tavaly. Azt biztos nem mondhatjuk rá, hogy a ennyi pénzért hülyének is megéri.

  • Apple iPhone XS - kerül, amibe kerül

    A nulladik perctől hatékonyan működő, tökéletesen összerakott, akárcsak az elődje. Örülni a dual SIM-nek, az IP68-nak és az elképesztő erejű hardvernek lehet, a magas ár pedig csak afféle velejáró.

Hirdetés