Fotók érkeztek a Galaxy Stellar 2-ről

A Samsung Galaxy Stellar nem maradt kimondottan emlékezetes telefon, 2012-ig kell visszaemlékeznünk, hogy felidézhessük: már akkor sem volt túlságosan impresszív a specifikációs lista, a formaterv szintén nem volt lenyűgöző, ráadásul csak a Verizon szolgáltatónál lehetett megvenni, ami még inkább az ismeretlenség felé taszította. Öt év elteltével jöhet a második generáció, ami remélhetőleg komolyabb nyomot hagy a piacon, formaterve eltér a Samsung-féle átlagtól, és a kompakt háza is sokak számára teheti érdekessé.

Az elődnél jóval érdekesebb formatervvel érkezhet a kései örökös Az elődnél jóval érdekesebb formatervvel érkezhet a kései örökös
Az elődnél jóval érdekesebb formatervvel érkezhet a kései örökös [+]

Az állítások szerint 4,5 hüvelykes kijelző van a fotókon látható mobil előlapján, ez egyébként egy 720 x 1280 pixel felbontású AMOLED panel, amihez Snapdragon 626 rendszerchip, 2,5 GB RAM és Android 7.0 Nougat tartozik, 32 GB-os belső tárolóra és 5 megapixeles hátlapi kamerára számíthatnak a vevők, ez utóbbin látszik is, hogy nem túl nagy. A fotós rész elöl sem lesz a mobil igazi erőssége, 1,2 megapixelen legalábbis nem várhatunk csodát.

A fotókon a hátlap is jól néz ki (További képek a kattintásra nyíló galériában láthatók!) A fotókon a hátlap is jól néz ki (További képek a kattintásra nyíló galériában láthatók!)
A fotókon a hátlap is jól néz ki (További képek a kattintásra nyíló galériában láthatók!) [+]

A 3500 mAh kapacitású akkumulátor korrekt üzemidőt vetít elő, a microUSB csatlakozóján keresztül pedig Quick Charge 2.0-s gyorstöltésre is képes, ami szintén jól hangzik. Kínai forrásokból származnak a képek, amik egyébként egy 699 jüanos, azaz szinte túl jól hangzó 29 000 forintos árat emlegetnek, kíváncsian várjuk, hogy ebből mi fog megvalósulni.

Előzmények

  • Samsung Galaxy A7 (2017) - a hét minden napjára

    Hazánkban az A3 és az A5 a sláger, a nagyobb méretű A7-et a Samsung nem tolja itthon, pedig simán lenne létjogosultsága. Akkora, mint egy Note, nyilván nem tud annyit, de olcsóbb.

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

  • Samsung Galaxy A3 (2017) - indulhat a vizes vébén

    Por- és vízálló IP-védelemmel, illetve a Galaxy S7 kicsinyített küllemével tér vissza a kompakt A3 az idei évben. Az üzemidő rendkívül meggyőző, a magas kezdőár és a visszafogott belső azonban változatlan maradt.

  • Samsung Galaxy S6 edge - felívelés, gól

    Az S6 edge szemrevaló külseje senkit ne tévesszen meg: az ívelt kijelző alatt őserő dolgozik. A Samsung ezúttal tényleg mindent beleadott, de vajon az akkumulátor tudja-e tartani a lépést?

Hirdetés