Fotókon a OnePlus Nord Buds

Hála az FCC-nek, teljes valójában mutatja meg magát a OnePlus legújabb TWS fülhallgatója.

Renderek alapján februárban írtunk róla, hogy fülhallgatóval bővítheti a OnePlus a megfizethetőbbnek szánt Nord termékkategóriáját. A prototípus alapján készült renderek után most hála az FCC fotóinak, láthatjuk a terméket is. A kialakítás a fotókat publikáló MySmartPrice szerint nyitottnak tűnik (semi in-ear), de a fülhallgatók fejének végén ott a hely a cserélhető gumiharangoknak. Rövid, lapos szárral bír a Nord Buds, a szár végén egy gombbal, vélhetően az érintőfelületet helyettesítendő, a költséget csökkentendő.

A Nord Buds fekete színben.A Nord Buds fekete színben.A Nord Buds fekete színben.A Nord Buds fekete színben. A Nord Buds fekete színben. (forrás: FCC) [+]

A hordozó tok is a lapos formát követi, egy USB-A - USB-C kábellel lesz tölthető. A beépített akkumulátor 480 milliamperórás a tokban, a fülhallgatókban pedig egyenként egy 41 mAh-s telep dolgozik majd, derül ki az FCC adataiból. A megjelenés dátuma egyelőre kérdéses, ahogy az ár is. A fekete és fehér színekben érkező fülhallgató valahol a Buds Z2 99 eurós (36 ezer forintos) ára alatt kell, hogy kezdjen.

Előzmények

Hirdetés