Hirdetés

Fotókon az Oppo N1 Mini

Az Oppo hivatalos Sina Weibo közösségi oldalán olvasható bejegyzés egyértelműen megerősítette a második, elforgatható kamerával szerelt készülékének eljövetelét, melynek leleplezését holnapra tűzte ki a gyártó. A várhatóan Oppo N1 Mini néven bejelentésre kerülő készülék részletes adatlapja már hetekkel ezelőtt napvilágot látott, melyet követően néhány sajtókép is kiszivárgott, most pedig két élőfotón is felbukkant a jövevény. A képek alapján úgy tűnik, hogy az Oppo új készüléke az alap fekete és fehér változatok mellett több színben is elérhető lesz, legalábbis a világos okkersárga biztosan szerepel majd a repertoárban.

Az Oppo N1 Mini műszaki specifikációja hivatalos forrásból ugyan nem nyert megerősítést, de az előzetes információk szerint a LED villanóval felvértezett 13 megapixeles elforgatható kamerája mellé nyolcmagos Samsung vagy MediaTek processzort és 4G LTE modemet is kapott. Az 5 hüvelykes 720 × 1280 képpontos megjelenítővel szerelt Oppo N1 elsőként Kínában kerül bevezetésre, melyet követően az Oppo Style nemzetközi online áruház kínálatába is bekerülhet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

  • Oppo R6007 – Find 7 kicsiben

    Az elforgatható kamerás N1 kompaktabb kiadása után most a Find 7-ből is készült egy kisebb méretű variáns.

  • Oppo csúcsmodell a láthatáron

    Minden téren tökéletes hangzást ígér az Oppo legerősebb csúcsmodellje.

  • Oppo N1 Mini – további részletek

    24 megapixeles „Ultra HD” felvételek készítésére is alkalmas lesz az Oppo elforgatható kamerával szerelt öthüvelykes „minije”.

  • Piacon az Oppo N1 mini

    Malajziában minden különösebb beharangozó nélkül került piacra az Oppo elforgatható kamerával szerelt készülékének néhány hónapja félig-meddig leleplezett kompakt kiadása.

Előzmények

Hirdetés