Fotón a hófehér Nexus 4

Az Android 4.2 Jelly Bean referenciamodellként bemutatott Nexus 4 eredetileg csak feketében került kiadásra, ám már január óta nyílt titoknak tűnik a hófehér változat érkezése. Nemrég egy újabb fotó is megerősítette az LG és a Google közös készülékének új színváltozatát, mely mellett talán néhány további opcióra is számítani lehet. Az élénk színekkel operáló Lumia készülékek sikerét látva a legtöbb gyártó manapság már bőséges színválasztékban dobja piacra készülékét, ám a Nexus referenciamodellek és az Apple készülékei továbbra is kissé konzervatívan állnak a kérdéshez. Az új színbe öltöztetett, frissített Nexus 4 bejelentése a holnapi Google I/O konferencia során várható.

Azóta történt

Előzmények

  • Újabb Nexus mobil az LG-től

    Várhatóan a Google I/O fejlesztői csúcstalálkozó alkalmával mutatkozik be a dél-koreai gyártó újabb Android referenciamobilja.

  • Készül a frissített Nexus 4

    A Google I/O fejlesztői csúcstalálkozó alkalmával debütálhat a Jelly Bean referenciamobil 4G LTE modullal és microSDHC kártyafoglalattal bővített kiadása.

  • Nexus 4 – apróbb változások

    Az LG és a Google alig észrevehető, mégis igen hasznos módosításokat hajtott végre a közös modelljük formatervén.

  • LG blog: Vezeték nélküli töltő Nexus 4-hez

    Kipróbáltuk a Nexus 4-hez kapható Wireless Charging Orb kiegészítőt, mely a Qi szabványt támogató készülékekkel kompatibilis.

Hirdetés