Fotón a nagyot ígérő Realme 11-es

Holdfotós ígéreteket tesz a Realme a hamarosan érkező 11-es széria kapcsán.

Májusi premierre lehet számítani a Realme-től a 11-es sorozat tagjait illetően. Mint az eddigi években, idén is keveredni fognak a különböző Pro és Plus modellek, de természetesen lesz alapmodell is, egyikről pedig egy nem túl jó minőségű fotó is felkerült már az internetre, amit vélhetően a promóciós anyagok készítése közben lőttek. Máskülönben miért tartaná ennyire természetellenesen a telefont a modell?

Az ott állítólag valamelyik új Realme 11-es mobil
Az ott állítólag valamelyik új Realme 11-es mobil [+]

A kép megerősíti, hogy a Honor Magic telefonjaihoz hasonlóan egy körben lesznek elrendezve a hátlapi kamerák, és a fotó alapján úgy tűnik, bőr hatású hátlapra lehet is számítani. Az egyik Pro modell biztosan 200 megapixeles kamerát kap majd, mellé OLED kijelzőt és egy még be nem jelentett MediaTek 7000-es lapkát, ezt a korábban a TENAA által kiosztott engedélyekből lehet biztosra venni, illetve kínai promóciós anyagok is beszéltek a 200 megapixeles főkameráról.

Egy, a Realme 11 Pro Plus mobillal készített Hold-fotó
Egy, a Realme 11 Pro Plus mobillal készített Hold-fotó (forrás: GSMArena) [+]

Ha pedig kamera, akkor nem lehet szó nélkül elmenni amellett sem, hogy a Realme kínai marketingért felelős igazgatója megosztott egy fotót, melyet állítása szerint a Realme 11 Pro+ modellel készített, s melyen a Hold látható. A Weibóra feltöltött kép valószínűleg dedikált zoomkamerával készült, a szenzor típusa nem ismert, azt viszont sejteni lehet, hogy a Samsung ISOCELL HP3 áll az emlegetett 200 megapixeles kamera mögött.

A Pro+ modellben állítólag 6,7 hüvelykes, 120 Hz-es frissítésű, szélein ívelt OLED kijelzőt várhat a felhasználó, az 5000 mAh-s akkumulátor mellé pedig 100 wattos vezetékes töltést kínálhat a Realme. A 9-es szériából a Pro+ kifejezetten jó ár-érték arányú készülék volt, így a 11-es modell is könnyedén sikeres karriert futhat be.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés