Hirdetés

Frissítést kapott a HTC 10

A HTC 10 új fejezet a tajvaniak okostelefonos történelemkönyvében, és idén a kamerákra is komoly figyelmet fordítottak. Az előlapra 5 megapixeles modul került optikai képstabilizátorral(!), a hátlapra pedig 12 megapixeles, 1,55 mikronos szenzorpixel mérettel, lézeres fókusszal és ugyancsak optikai stabilizációval. A hardveren túl sok múlik persze a képfeldolgozáson, ami szoftveresen fejleszthető, és a most befutott, első jelentősebb HTC 10 frissítőcsomag éppen erre kíván rágyúrni.


[+]

A PhoneScoop szerint az update után az esti fotók világosabbak és élesebbek lesznek, illetve nő a HDR móddal készült képek dinamikatartománya. A profi mód fotóinak lilás elszíneződései is eltűnnek. Az első körben a kártyafüggetlen HTC 10-ekre érkező frissítés a Smart MIMO funkciónak köszönhetően javítja a WiFi teljesítményt is, illetve további finomhangolásra is számítani lehet. Természetesen igyekszünk mi is minél előbb kipróbálni a HTC 10-et, alighanem már ezzel a frissítéssel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • HTC 10 - tízpróba

    A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.

Előzmények

  • Íme, a HTC 10 utolsó kémfotói

    Holnap bemutatkozik a HTC 10, amiről szinte már mindent kiszivárogtattak a források, most viszont nézzük meg még egyszer, hogy fog kinézni az újdonság.

  • HTC One A9 - arany(áras) középút

    Újabb készülék visszhangját határozzák meg bizonyos formai hasonlóságok, pedig bőven vannak az A9-nek érdemei. Az árazást viszont nagyon, de nagyon elmérték.

  • HTC One M9 - meleg fogadtatás

    Megérkezett a fémházas One termékcsalád harmadik tagja 20 megapixeles kamerával és következő generációs, ám nem éppen problémamentes rendszerchippel.

Hirdetés