Frissítést kapott az Xperia Z Ultra GPE

A Sony Xperia Z Ultra GPE változatára is elkészült az Android 4.4.2 KitKat javítócsomag, mely a Samsung Galaxy S4 és az LG G Pad 8.3 készülékek „Google Play Edition” kiadásai már néhány nappal ezelőtt megkaptak. A kizárólag hibajavításokat tartalmazó firmware a képernyőn azonnal megjelenő Flash SMS-ek áradata esetén tapasztalható rendszer újraindulások kiküszöbölése mellett néhány további fontos fixet is tartalmaz, melyek közül az egyik legfontosabb, hogy a Sony készülékének kezelőfelülete mostantól nem fagy le a Google Pay Store online áruházból letöltött alkalmazások eltávolításának megkísérlésekor, vagyis mostantól azok eltávolítása is megoldott. A 444 MB-os szoftver ezen túlmenően a Google Now hangfelismerő rendszer hibáira is gyógyírt jelent, valamint a biztonsági beállítások elérhetősége is megoldódott.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Sony Xperia Z1 - vissza a kamerához

    A japán gyártó az elmúlt pár évben nem feltétlenül kamatoztatta a képalkotással kapcsolatos teljes tudását mobiljaiban. Most is inkább elméletben teszik meg.

  • Sony Xperia M - inkább előd, mint utód

    A Sony különleges és egyedi formatervét megkapta ugyan a telefon, ám sajnos a jó sebesség ellenére a kijelző és a kamera is a várakozások alatt teljesít.

  • Sony Xperia Z Ultra - a név kötelez

    A japán gyártó bekeményített és egy igen durva eszközt tett le az asztalra. A Z Ultra teljesítményben és méretben messze a konkurencia felett teljesít.

  • Mobilarena TV: Sony Xperia Z Ultra

    Hatalmas telefon, vagyis phablet ugrott be hozzánk egy teszt erejéig, ami nem csak gyönyörű, de hardveres téren is elképesztő erővel bír.

Hirdetés